Starburst

Personvernerklæring

Din personlige informasjon er av stor betydning for oss, og vi tar vårt ansvar for å etterleve personvernregler og forskrifter på alvor. Til å utforske vår personvernpolicy for å få en grundig innsikt i hvordan vi beskytter dine opplysninger og sikrer en trygg online opplevelse.

Artikkelen oppdatert: 19.04.24
|

Personvernserklæring for bursdagsjentene.no

Hos bursdagsjentene.no er vi forpliktet til å beskytte personvernet til våre kunder, og vi tar vårt ansvar for å behandle personopplysninger på en lovlig, sikker og åpen måte svært alvorlig. Denne personvernserklæringen er utformet for å gi deg som vår verdsatte kunde innsikt i hvordan vi samler, bruker, lagrer og deler personopplysninger, samt informere deg om dine rettigheter.

Hva utgjør personopplysninger?

Personopplysninger omfatter data som kan brukes til å identifisere en bestemt person, enten direkte eller indirekte. Dette kan inkludere navn, adresser, e-postadresser, telefonnumre, IP-adresser, kjønn og alder. I tillegg kan personopplysninger omfatte detaljer om kjøp, kontakter og interesser.

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger på forskjellige måter, inkludert gjennom bruk av våre tjenester, registrering av kontoer, kjøpstransaksjoner, deltakelse i undersøkelser, kommunikasjon med kundestøtte og andre relevante metoder. Videre kan vi motta informasjon fra tredjeparter som er relevante for våre tjenester.

Hva bruker vi personopplysninger til?

Vi bruker dine personopplysninger for å gi deg enestående produkter og tjenester. Disse dataene brukes også til behandling av bestillinger, administrasjon av kontoer, markedsundersøkelser og markedsføringsaktiviteter. Videre kan vi bruke denne informasjonen for å forbedre våre tjenester, produkter og nettside.

Hvordan deler vi personopplysninger?

Vi deler personopplysninger med nøye utvalgte partnere vi samarbeider med for å levere høykvalitetsprodukter og -tjenester til våre kunder. Vi deler kun informasjon som er nødvendig for å levere disse tjenestene, og vi sørger alltid for at våre partnere følger personvernlovgivningen og våre retningslinjer.

Vi kan også dele personopplysninger med tredjepartsleverandører vi samarbeider med, for eksempel fraktselskaper og betalingsleverandører. Disse tredjepartsleverandørene har kun tillatelse til å bruke informasjonen for å utføre tjenester på vegne av bursdagsjentene.no. Vi sikrer alltid at de følger våre personvernretningslinjer og retningslinjer for behandling av personopplysninger.

Videre kan vi offentliggjøre personopplysninger når det kreves i henhold til gjeldende lover eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet, samt rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til andre. Dette kan innebære utlevering av informasjon til offentlige myndigheter eller andre tredjeparter med en legitim interesse i slik informasjon. Vi sørger alltid for at informasjonen behandles i samsvar med personvernlovgivningen.

Hvordan lagrer vi personopplysninger?

Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å trygt behandle de personopplysningene vi samler inn og for å forhindre misbruk. Vi lagrer denne informasjonen på servere beskyttet med kryptering og brannmurteknologi, med begrenset tilgang kun for autorisert personell.

Vi lagrer også personopplysninger i land som kan ha lavere nivåer av databeskyttelse enn ditt eget land. Likevel sørger vi alltid for at personopplysninger behandles i samsvar med personvernlovgivningen og våre retningslinjer.

Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg og be om korrigeringer eller slettinger. Du kan også be om begrensninger på behandlingen av personopplysninger og be om å motta de personopplysningene du har gitt oss i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format.

Ytterligere har du rett til å protestere mot behandlingen av personopplysninger og til å sende inn en klage til datatilsynet. Du kan også be om å melde deg av markedsføring eller masseutsendelser, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger.

Kampanjekode kopiert